Maanlanders wil jonge mensen stevigheid bieden door, dwars door het ongemak heen, ‘het beven’ en alles wat daarbij hoort ruimte te geven en te laten voelen dat de wereld dan niet vergaat, maar juist rijker wordt.

 

Dit doet Maanlanders door middel van het maken van hoogwaardige artistieke producten in de vorm van voorstellingen binnen en buiten de theaterzaal en door het ontwikkelen van educatieve projecten voor scholen. Maanlanders is onderscheidend en vernieuwend in de ruimte die ze binnen haar projecten maakt voor interactie en participatie van het publiek.

Daardoor zou je wat Maanlanders maakt kunnen zien als werk in wording. Ons artistiek framewerk wordt als het ware ‘opgerekt’ door het publiek dat deelneemt; ‘vernieuwd’ zou je ook kunnen zeggen. Er vindt een daadwerkelijke ontmoeting, uitwisseling plaats. Hierdoor wordt zowel de inhoud, als het artistiek product, als de makers, rijker.

 

Verbindende factor bij al onze activiteiten is muziek. Muziek trilt los waarvan je niet wist dat het vast zat en brengt je op een hele directe manier bij lagen van jezelf waar woorden niet kunnen komen. Muziek zorgt ervoor dat we samen kunnen vallen met onszelf, elkaar en de wereld om ons heen.

maanlanderscirkeloranje.png
IMG-20210330-WA0003_edited.jpg
IMG-20201027-WA0008_edited.jpg
IMG-20201027-WA0002_edited.jpg