Naamloos.png

BAMBI, een theaterconcert voor stoere stuntelaars 8+
In samenwerking met schrijver Simon van der Geest

Maanlanders gaat in mei en juni 2023 met een nieuwe klassenvoorstelling touren door Gelderland. Bambi, een theaterconcert voor stoere stuntelaars wordt speciaal ontwikkeld voor de groepen 5 t/m 8. Uitgangspunt voor deze voorstelling is de Disney klassieker Bambi. Bambi is zowel een coming of age verhaal over opgroeien, als een verhaal over de circle of life. Het verhaal begint met de geboorte van de kleine Bambi en eindigt op het moment dat Bambi zelf vader wordt en de plek van zijn eigen vader inneemt als Koning van het Woud.

 

Het wordt een voorstelling over opgroeien en alle mijlpalen die daarin passeren. Leren lopen met vallen en opstaan, de wereld ontdekken, vrienden maken, gevaren leren zien, groot verdriet meemaken, verliefd worden, gaan staan voor waar je in gelooft.

 

Tekst: Simon van der Geest i.s.m kinderen uit Gelderland

Regie: Annelies van Wieringen
 

Aansluiting burgerschap
In het landelijk curriculum voor het onderwijs is burgerschap een belangrijke bouwsteen. Het onderwijs wil dat leerlingen opgroeien tot sterke individuen die een positieve bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij. Juist op school en in de ontmoeting met anderen ontwikkelen leerlingen inzicht in hun eigen identiteit. In de bovenbouw wordt deze steeds meer uitgesproken. Met Bambi pakt Maanlanders een klassiek, herkenbaar, verhaal om op speelse wijze deze ontwikkeling zichtbaar en vooral ook bespreekbaar te maken.

Tournee: mei en juni 2023

Locatie: In de klas op school

Groepen: 5 t/m 8

Aantal leerlingen: 1 groep (maximaal 35 per voorstelling)

Kosten:  1 voorstelling € 175,- 

            2 voorstellingen € 300,-

            3 voorstellingen € 450,-

 

Boekingen via: tgmaanlanders@gmail.com of 06-51122309

Of ga rechtstreeks naar het aanvraagformulier