top of page

TE ZIEN IN SEIZOEN 2023-2024

  Boekingen

        info@maanlanders.nl

        06 5 11 22 309

BAMBI, een theaterconcert voor stoere stuntelaars

Bambi moet altijd een helmpje op als hij gaat spelen in het bos. En kniebeschermers om. En hij mag nooit nooit nooit zomaar alleen naar het open veld. Gelukkig is Bamb´s moeder altijd bij hem. Toch? We kennen Bambi al honderd jaar als het verhaal over dat hertenjong met zijn vriendjes in het bos. Het verhaal over opgroeien, vallen en weer opstaan. Het verhaal over een knal die door het bos echoot...
De 3 acteurs die het verhaal in de klas komen spelen en zingen struikelen over dat akelige stukje. Kunnen ze dat niet veranderen? Kunnen ze Bambi niet beschermen? Of horen gevaren erbij? Een muzikale voorstelling in de klas over vallen en opstaan, (geïnspireerd op verhalen en brieven van kinderen)


Doelgroep: Groep 5 t/m 8 PO
 

 

 

WAKKER! Een ruimtereis voor nachtelijke piekeraars

In de overgang van de dag naar de nacht kan heel wat gebeuren. Je ligt in je bed, zonder afleiding. Je bent aan jezelf en je gedachten en gevoelens overgeleverd. Maanlanders landt met Wakker! op 10 basisscholen in Gelderland en bouwt in de gymzaal of het speellokaal een groot hemelbed waar kinderen in kunnen liggen. Muziek, theater en multimedia worden ingezet om kinderen mee te nemen op ruimtereis en vervolgens te prikkelen hun eigen verhalen te delen. Inclusief educatief project van Filmhuboost!


 

Doelgroep: Groep 3 t/m 8 PO
 

BENNO, een jeugdopera over de wondere wereld van de bodemdieren

In de jeugdopera Benno komen Mona en Taco met een missie naar school. Ze willen het verhaal vertellen van Benno, de slak die veel te vroeg gestorven is. Mona en Taco zijn broer en zus en hun ouders maken veel en hard ruzie. Mona en Taco staan allebei machteloos aan de zijlijn, maar ze praten hier niet over. Benno brengt hier verandering in. Kijken naar bodemdieren kan een tegengif zijn. Voor een te druk thuis, een te drukke wereld en een te druk hoofd. Met Benno ontdekken kinderen op fantasierijke wijze het ongelofelijk nut en de schoonheid van bodemdieren. 

Benno wordt gemaakt in samenwerking met KASKO en Pier21.


Doelgroep: Groep 5 t/m 8 PO
 

 

 

 

WAKKER!

elea 2.jpg

benno

350920187_978981436590081_4540792027743876588_n.jpg

BAMBI

bottom of page